En Mellommenneskelig Beredskapsplan

Alle har en psykisk helse, og de fleste av oss vil i løpet av livet oppleve flere perioder hvor denne ikke er like god. «Influensa i hue» som en kollega kaller det. Normalt sett gjør vi alle mye som er med på å bygge opp vår psykiske helse uten at vi nødvendigvis tenker over det. […]

14.nov   |   Uncategorized @no

Alle har en psykisk helse, og de fleste av oss vil i løpet av livet oppleve flere perioder hvor denne ikke er like god. «Influensa i hue» som en kollega kaller det. Normalt sett gjør vi alle mye som er med på å bygge opp vår psykiske helse uten at vi nødvendigvis tenker over det. Nå når det er en pandemi og vi blir nødt til å unngå mange av disse tingene, vil mange flere kjenne på vanskelige følelser.

Denne planen håper vi at du lagrer, printer ut, henger opp på kontoret, snakker om i et teammøte, deler eller videresender så flere av oss er i stand til å være en god rådgiver når en rundt oss ser ut til å ha det vanskelig.  Alle har en psykisk helse, og de fleste av oss vil i løpet av livet oppleve flere perioder hvor denne ikke er like god. «Influensa i hue» som en kollega kaller det. Normalt sett gjør vi alle mye som er med på å bygge opp vår psykiske helse uten at vi nødvendigvis tenker over det. Nå når det er en pandemi og vi blir nødt til å unngå mange av disse tingene, vil mange flere kjenne på vanskelige følelser. Denne planen håper vi at du lagrer, printer ut, henger opp på kontoret, snakker om i et teammøte, deler eller videresender så flere av oss er i stand til å være en god rådgiver når en rundt oss ser ut til å ha det vanskelig.