Psykt Normalt

Sjekk ut YouTube-kanalen Psykt Normalt!

11.nov   |   Prosjekt

Hei du!

Vi i Mental Helse Ungdom veit at å være tenåring byr på store omveltninger – både kroppslig og mentalt. Det er jammen ikke lett å finne ut hvem man er og hva man står for. Og for noen kan dette bli skikkelig vanskelig.

Kan du hjelpe oss?

Psykt Normalt trenger hjelp av deg til å bli en enda bedre YouTube-kanal!
Svar på spørreskjemaet som du finner her, pliiis?

Omveltninger, nye krav og høye forventninger, kan bli  overveldende at det fører til psykiske plager. Og det er ikke noe gøy! Det er kjipt at stadig flere sliter med plager som depresjon og angst, men det fine er at kunnskap om psyken vår og hvordan man håndterer den, kan hjelpe deg å oppnå en bedre psykisk helse. Fjoh!

På vår Youtube-kanal Psykt Normalt, ligger det nå ute flere episoder av serien «Føler’n».

Mange gutter og menn synes det er vanskelig å snakke om følelser, og at det kan være vanskelig å være åpen rundt dette temaet. «Føler’n» baserer seg på nettopp dette, og viktigheten av å finne trygge rammer der man snakker om følelser.

Noen ganger kan det være vanskelig å sitte en-til-en og snakke om følelser. Derfor har vi i denne serien stua oss framfor TV-skjermen, og brukt gaming som virkemiddel. I serien inviterer vi inn norske forbilder for å snakke om både vanskelige og hyggelige følelser.

Trykk her for å sjekke ut hele YouTube-kanalen!