Frisk Pust og Mestring

Gjennom prosjektet Frisk Pust og Mestring, finansiert av Miljødirektoratet, arrangerer Mental Helse Ungdom i år tre turer til Åkersetra i Ringsaker kommune. Hvis du har lyst på en uforglemmelig opplevelse i fantastisk natur må du få med deg dette!

13.mai   |   Prosjekt

Frisk Pust og Mestring er for deg mellom 16 og 36 år som kanskje er nysgjerrig og vil vite mer om natur og friluftsliv. Turene vil bli gjennomført i henhold til de til enhver tid gjeldene Coronaregler i de ulike helgene. Det vil si at om vi kan arrangere, på hvilken måte og med hvor mange vil vi komme tilbake til når det nærmer seg den enkelte tur.
I 2021 er turene lagt til datoene 18.-20. juni, 10.-12. september og 17.-19. september.
Turene kan passe for alle, uavhengig om du har vært i skog og mark før, eller om du har lang erfaring med det. Om du er i fantastisk fysisk form, eller blir andpusten etter 50 meter, det spiller ingen rolle.
Turleder Harald Østbye har over 40 års erfaring fra Forsvaret og fra forsvarets vinterskole. Han er godt vant til å jobbe med unge mennesker som ikke nødvendigvis har lang erfaring med å ferdes i naturen.
På tur vil du få lære hvordan du navigerer i ulendt terreng og hvordan vi forholder oss til naturen, og ikke minst vil du få oppleve frisk luft i fantastiske omgivelser!
Overnattingen vil skje på hyttene på Åkersetra.
Lurer du på noe?
Sendt en e-post til: harald@oestbye.net

Påmeldingsskjema

Praktisk informasjon

Fullstendig program

Filmer og bilder