SentralstyretMartine Antonsen

Landsleder

Martine er 24 år og kommer fra Bjerkvik. Idag studerer hun til å bli sivilingeniør innen byggeteknikk og arkitektur på Ås. Martine digger brettspill, folk og sosiale sammenkomster. Hun brenner for arenaer der ungdom kan være frie til å være den de er, og drømmer om å skape et åpent og aksepterende samfunn hvor alle ungdommer føler seg akseptert.


Mille Falstad

1. nestleder

Mille er 29 år gammel, bosatt i Vestfold og er utdannet lærer ved Universitetet i Sørøst-Norge. Hun elsker katter og skilpadder, og har vært engasjert i Mental Helse Ungdom i snart 10 år. Mille brenner for psykisk helse i skolen, og er opptatt av rus- og psykisk helse-politikk. Spesielt viktig er det at ingen skal ha det så vanskelig at døden blir eneste utvei.


Thomas Frey

2. nestleder

Thomas er 24 år gammel, bosatt i Akershus og utdanner seg til å bli vernepleier på Høyskolen i Østfold. Han elsker spill av alle former, spesielt analoge spill. Thomas brenner for sosial inkludering og medvirkning på helsefeltet. Spesielt viktig er det at alle har en sosial arena å høre til og at alle blir hørt under behandling på helsefeltet, for ikke å glemme at flest mulig skal elske varulvspillet.


Benedikte-Marie Lio

Styremedlem

Benedikte-Marie er 27 år og bosatt i Drammen. Hun er utdannet hestefagarbeider og regnskapsfører. Hun brenner ekstra for temaet brukermedvirkning og har vært med i Mental Helse Ungdom siden 2014. Benedikte-Marie er nå inne i sin andre periode i Sentralstyret.


Christian Holmboe Ruud

Styremedlem

Christian er 30 år gammel og bosatt i Lillehammer. Han er en aktiv sjakkspiller i Lillehammer schakselskap, samt kasserer i Innlandet sjakk-krets. Christian har vært aktiv i Mental Helse Ungdom i 5 år og brenner for forebyggingsarbeid av selvmord. For Christian er det viktig at alle unge har muligheten til å delta i et sosialt fellesskap og en aktivitet med mestringsfokus.


Marius Oliver Rønning

Styremedlem

Marius er 23 år gammel og studerer sykepleie i Trondheim. Han har drevet med organisasjonsarbeid hele sin ungdomstid, og er i tillegg til å sitte i Sentralstyret også leder for Mental Helse Ungdoms minoritetsutvalg og leder i styret for lokallaget i Trondheim. Marius brenner for mangfold, at det skal være trygt å være seg selv og at alle skal ha like muligheter for et godt liv.


Aleksandra Alice Lønøy

Vara

Aleksandra er 24 år og utdannet barne- og ungdomsarbeider, og for tiden studerer hun psykisk helse- og rusarbeid på deltid. Hun elsker utfordringer, havet, fantasy og sterk mat, men liker ikke fugler, med unntak av pingviner. Aleksandra er leder for Mental Helse Ungdom Sotra. Hun brenner for likestilling og verdighet, uansett hvem man er, har vært eller ønsker å være.